Over ons

''Doen waar je blij van wordt!''

Doen waar je blij van wordt! Dat is precies onze gedachte geweest toen we ons idee gingen uitwerken in een heus plan. En dan is het 2023 en is daar de start van ons fonduerestaurant Zaut.

Ons verhaal

Fondue is hot en happening alleen nog niet in het noord-oosten van ons land. Daar willen wij graag verandering in brengen. Wij willen je mee brengen naar ouderwetse sferen en je laten genieten van verschillende soorten fondue. Zo kun je bij ons kiezen uit vlees,en kaas fondue.En wil je het echt goed afsluiten kies dan voor heerlijke chocolade fondue of het spectaculaire ‘ice’ fondue.

We zijn gevestigd aan de Voorstraat 32 te Hardenberg. Wat vroeger een boekhandel was hebben wij weten om te toveren tot een knus en sfeervol restaurant. Een plek om even terug te gaan in de tijd. Waar je samen met je familie, vrienden of de liefde van je kan genieten van een relaxte sfeer, goed eten met natuurlijk een heerlijk drankje. Dit alles wordt je geserveerd met oprechte vriendelijkheid. Gastvrijheid en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wil jij weten waar de naam Zaut vandaan komt? Vraag het ons persoonlijk tijdens jouw heerlijk avondje uit in fonduerestaurant Zaut.

Tot snel!

Annemarie en Tinus

Locatie

KOM EEN KEER BIJ ONS FONDUEN!