Fondue

Fondue

Fondue is een gerecht waarbij voedingsmiddelen in kleine stukjes worden ondergedompeld in een warme of hete vloeistof. Aldus wikipedia.

Als wij aan Fondue denken, denken wij aan een ouderwetse vlees of die heerlijk kaasfondue tijdens een wintersport. Dit zijn precies de variaties waar je bij ons uit kunt kiezen. Je kan zelfs, om in de sfeer te blijven, afsluiten met een heerlijke chocolade fondue. Wil je je echt laten verrassen? Maak dan je eigen dessert met ‘ice’ fondue. Zie ook onze menukaart voor alle mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

KaasFondue

Kaasfondue is een heerlijk gerecht dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Het bestaat uit gesmolten kaas, meestal een combinatie van Gruyère en Emmentaler, gemengd met witte wijn en knoflook. Het wordt geserveerd in een speciale fonduepot, waarin stukjes brood worden gedoopt met lange fonduevorken. Het smeuïge, hartige mengsel van gesmolten kaas en de knapperige textuur van het brood maken kaasfondue tot een gezellig en smakelijk gerecht om te delen met vrienden en familie.